Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

El-vandvarmer

Installation og vedligeholdelse af el-vandvarmere

Skal du have installeret el-vandvarmer eller skal dit el-vandvarmeanlæg renoveres eller vedligeholdes, stiller vi vores viden og kompetencer til rådighed.

Hos Bedre Bad Varde er vi uddannede energivejledere. Det betyder, at vi har stor erfaring med energibesparelser og kan skabe en bred vifte af energirigtige løsninger. Vi har erfaring med de bedste produkter på markedet, og anvender disse i vores daglige arbejde for kunderne. Vores mange år i energibranchen har gjort, at vi installerer både for private og erhvervskunder, samt offentlige institutioner. Så uanset din situation, så kan du være sikker på, at Bedre Bad Varde kan hjælpe dig med din nye eller gamle el-vandvarmer.

Vi stiller altid vores viden og kompetencer til rådighed. Vores medarbejdere står klar til at hjælpe, hvis dit el-vandvarmeanlæg skal renoveres, udskiftes eller vedligeholdes. På denne side kan du finde informationer omkring de el-vandvarmere vi installerer og mener er de bedste på markedet.

Hvis du er interesseret i, at høre mere omkring el-vandvarmere eller har andre fagrelevante spørgsmål, så er du velkommen til at kontatkte os. Du finder vores kontaktinformationer her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Metro-Therm_System6-slimline-med-fordelerunit

El-vandvarmer fra Metro Therm

Hos Bedre Bad Varde anbefaler vi, at du vælger en el-vandvarmer fra Metro Therm. Denne type el-vandvarmer har de største fordele for dig som forbruger. Nogle af fordelene er:

  • 5 års garanti mod gennemtæring af beholderen
  • Vælg præcis den størrelse, som passer til dit behov
  • Beholderne er behandlet med en speciel emalje indvendigt, som forhindrer rust. Det giver en øget hygiejne og minimerer risikoen for legionella
  • El-vandvarmeren kan installeres alle steder, hvor der er behov for varmt vand – og er uafhængig af andre varmekilder

Oplever du tit, at der ikke er mere varmt vand tilbage i boligen efter blot 2 familiemedlemmer har været i bad? Og mener du ligesom os, at det er en yderst frustrerende situation? Så har du lige fundet løsningen på dit problem. Vælger du denne moderne og kompetente løsning, er det muligt at tilpasse vandebeholdningsstørrelsen efter dit individuelle behov. Kombiner denne løsning med de andre fordele, og så undgår du helt en situation uden varmt vand i boligen.

Bedre Bad - Bedre Energi - energimærke

Opfylder høje krav til kvalitet og miljø

El-vandvarmeren fra Metro Therm er dansk produceret. Det betyder, at alle de høje danske krav til produktion, miljø og kvalitet opfyldt.
Hvis du vælger en el-vandvarmer fra Metro Therm, kan du være sikker på at have varmt vand hver dag. Denne type el-vandvarmer er udviklet og videreudviklet i Danmark gennem mere end 60 år. Det er kvalitet for alle pengene.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Andre varmesystemer

Udover el-vandvarmere installerer og servicerer vi også bl.a. følgende varmesystemer:

Herudover tilbyder vi også et energitjek af din bolig, som giver dig et overblik over energiforbruget. Herigennem kan vi hjælpe dig, med at få en energioptimeret bolig, hvilket kan spare dig mange penge på energiregningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Vi installerer og servicerer el-vandvarmere

Vi installerer og servicerer alle former for varmesystemer, herunder el-vandvarmere. Vi har mange års erfaring og kan guide dig til valg af el-vandvarmer eller et andet varmesystem.

Vi dækker områderne omkring Varde, Esbjerg, Oksbøl, Ølgod, Janderup, Nørre Nebel, Billum og Vejers.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon