Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Gulvvarme

Mange tror fejlagtigt, at gulvvarme er en dyr opvarmningsform. Det er det faktisk ikke. Og oven i købet giver gulvvarme en rigtig god komfort i hjemmet i de kolde måneder. Desuden er der endnu flere fordele ved gulvvarme. Læs mere om fordelen ved gulvvarme herunder:

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Fordele ved gulvvarme

Gulvvarme har en række fordele, bl.a.:

 • Ingen fodkulde, heller ikke i de kolde måneder
 • Jævn opvarmning af boligen
 • Du sparer penge pga. et mindre varmeforbrug
 • Er energibesparende, da du bruger mindre varme
 • Frihed til indretning uden at skulle tænke på radiatorer
Bedre Bad - Bedre Energi - Danfoss gulvvarme app

Større indretningsfrihed og ikke-synlig installation

Vælger du gulvvarme som opvarmningsform, slipper du for at have pladskrævende radiatorer rundt omkring i dit hjem. Således bliver din indretningsfrihed større med gulvvarme. Ydermere kan gulvvarme hverken ses eller høres. Det eneste synlige ved gulvvarme er en lille termostat, som oftest er trådløs, så du slipper for synlige ledninger. Alle gulvvarmeinstallationerne samles i ét skab. Gulvvarme til hjemmet er en utrolig praktisk varmekilde lige når det kommer til indretningen.

Bedre Bad - Bedre Energi - gulvvarme

Gulvvarmeinstallation kræver autoriseret el-installatør

Nogle vælger selv at gå i gang med at installere gulvvarme, men det kan ende med at blive en meget dyr løsning, hvis installationen ikke udføres korrekt fra start. Tilkoblingen til dit varmesystem bør desuden udføres af en professionel fagmand, og al el-installation skal udføres af en autoriseret el-installatør. Derfor kan du lige så godt først som sidst gøre brug af fagfolk til gulvvarmeinstallationen. Ved at gøre brug af en fagmand til at installere gulvvarmen så slipper du for alt det mulige bøvl der kan være forbundet med sådanne installationer. Bedre Bad Varde installerer og servicerer gerne din gulvvarme installation så den er lovlig og korrekt tilsluttet. Så kan du slippe for bekymringerne og bare nyde den dejlige og billige gulvvarme som fordeler varmen perfekt.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Lad os installere din gulvvarme

Vi tilbyder en totalløsning, så du er sikker på, at gulvvarmen installeres korrekt. Vi er autoriseret el-installatør og overholder naturligvis alle krav. Vi har mange års erfaring, så du kan trygt overlade din gulvvarmeinstallation til os. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Vi installerer og servicerer gulvvarmesystemer i Varde, Esbjerg, Oksbøl, Ølgod, Janderup, Nørre Nebel, Billum og Vejers.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon