Om Bedre Bad og Energi

Rådgivning, inspiration og kvalitetsløsninger

Vi ser det som vores fornemste opgave at give dig topprofessionel rådgivning, sparring og inspiration. For du skal have det bedste beslutningsgrundlag, når du skal vælge nyt badeværelse.

Samtidig skal vi sikre, at den færdige løsning lever op til dine krav, din hverdag og dine drømme. Det stiller krav til vores faglighed og professionelle tilgang til din opgave. Vi løser opgaven ved konstant at være på forkant med nye tendenser indenfor boligindretning, bad og bryggers.

Bedre Bad - Bedre Energi - Roth gulvvarme

Sikker styring af dit projekt

Vi står for den totale styring af dit projekt. Uanset om det gælder en fuldstændig renovering, en mindre modernisering eller en totalløsning. Du har kun én og samme kontaktperson under hele forløbet. Det forenkler processen for dig og giver tryghed.

Leverandører med kvalitetsprodukter

Hos Bedre Bad arbejder vi sammen med markedets førende leverandører af kvalitetsprodukter til bad og bryggers. Det giver dig fordele i form af ekstra levetid og udvidet funktionalitet på dit nye bad eller bryggers.

Bedre Energi – vi har løsningerne!

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Den rigtige løsning – for dig!

Træk på vores mangeårige erfaring og altid opdaterede viden på området. Gør det i sikker forvisning om, at vores baseret på en professionel og faglig vurdering.
Vi er nemlig uafhængige af energiselskaberne. Derfor kan vi tilbyde dig præcis den energiløsning, der matcher dit behov og som er mest økonomisk forsvarlig for dig.

Få en totalløsning

I vores rådgivning indgår der altid en helhedsvurdering. Vi tænker i totalløsninger og tager hele din boligs energiforhold med i vores gennemgang. Vi ved også, hvordan du selv med små justeringer af dit nuværende anlæg kan opnå store besparelser.

Bedre Bad - Bedre Energi - Service af varmeanlæg - Grundfos varmeunit

Vi styrer hele processen

Med totalløsning mener vi hele projektet – lige fra det tidspunkt du beslutter dig for en ny energiløsning til anlægget er installeret og køreklar. Vi involverer alle relevante håndværkere og leverer kvalitetsprodukter fra vores leverandørnetværk. Sådan kommer projektet sikkert i mål. Du slipper for en masse bekymringer og du bruger et minimum af tid, penge og energi.

Vi skaber energiløsninger til:

  • Private
  • Erhverv og virksomheder
  • Offentlige virksomheder

Læs også om

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon