Om os

Bedre Bad Varde - Kaster & Jessen VVS er en vvs-virksomhed med mange års erfaring i faget.

Kaster & Jessen ApS blev grundlagt i 1934 af Aut. VVS-installatør Johannes Kaster, som senere lod virksomheden gå i arv til sin søn.

Henrik Jessen kom ind i firmaet senere hen, og for 27 år siden overtog han virksomheden og fortsatte den sunde udvikling, som man var inde i.

To afdelinger

Kaster & Jessen ApS tæller i dag 15 mand fordelt på nu to afdelinger i henholdsvis Varde og Oksbøl, som er klar til at rykke ud, når kunderne har behov for det. I begge afdelinger har vi VVS’ere og blikkenslagere, som udfører alle former for VVS- og blikarbejde for både private og erhverv.

Kvalitet og service

Uanset om det er en totalrenovering af et badeværelse eller en udskiftning af en vandhane, så leverer vi altid høj kvalitet til aftalt tid.

Fagfolk til din opgave

Alle vores faguddannede medarbejdere sætter en ære i at yde den bedste service over for hver enkelt kunde, og du er altid velkommen til at søge råd og vejledning hos os.

Se også vores firmahjemmeside her

Vi er medlem af Tekniq

Kaster & Jessen VVS og Blik, Bedre Bad – Bedre Energi i Varde er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk. 
Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer - https://www.el-vvs-anke.dk/