Bedre Bad - Bedre Energi - Vola vandhane og bruser i messing

Om os

Bedre Bad Varde – PE’ Smed VVS er en vvs-virksomhed med mange års erfaring i faget.

PE’ Smed ApS blev grundlagt i 1934 af Aut. VVS-installatør Johannes Kaster, som senere lod virksomheden gå i arv til sin søn.

Henrik Jessen kom ind i firmaet senere hen, og for 27 år siden overtog han virksomheden og fortsatte den sunde udvikling, som man var inde i.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

To afdelinger

PE’ Smed ApS tæller i dag 15 mand fordelt på nu to afdelinger i henholdsvis Varde og Oksbøl, som er klar til at rykke ud, når kunderne har behov for det. I begge afdelinger har vi VVS’ere og blikkenslagere, som udfører alle former for VVS- og blikarbejde for både private og erhverv.

Kvalitet og service

Uanset om det er en totalrenovering af et badeværelse eller en udskiftning af en vandhane, så leverer vi altid høj kvalitet til aftalt tid.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af radiator

Fagfolk til din opgave

Alle vores faguddannede medarbejdere sætter en ære i at yde den bedste service over for hver enkelt kunde, og du er altid velkommen til at søge råd og vejledning hos os.

Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Vi er medlem af Tekniq

PE’ Smed VVS og Blik, Bedre Bad – Bedre Energi i Varde er medlem af Tekniq – din sikkerhed for godt håndværk.
Hvis du mod forventning alligevel vil klage over vores arbejde, vil vi da meget gerne høre fra dig. Den officielle klageinstans er Ankenævnet for Tekniske installationer – https://www.el-vvs-anke.dk/

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon