Bedre Bad - Bedre Energi - Radiator montering

Brug for hjælp? – kontakt mig i dag:

Medarbejder 1
Aut. VVS-installatør – Bedre Bad partner

Medarbejdere

Hos Bedre Bad Varde – PE’ Smed VVS hylder vi det gode håndværk, og derfor er alle vores VVS-montører og blikkenslagere fagligt uddannede. De har derfor den nødvendige håndværksmæssige baggrund til at løse alle vores kunders problemer. Du kan derfor roligt spørger os til råds, når du står med dit næste projekt. Det samme kan siges, hvis du møder nogle af vores dygtige medarbejdere ude i det danske land, så har de den faglige kunden til at besvare eventuelle spørgsmål.

Alle vores medarbejder får løbende efteruddannelser, så de altid er opkvalificeret til, at kunne løse det nyeste opgaver indenfor vores respektive område. Det betyder også, at vores metoder hele tiden blive effektiviseret, og du altid får en hurtig løsnings tid på dit projekt i samme høje kvalitet. Samtidig er vi medlem af kæden Bedre Bad – Bedre Energi, så igennem dette partnerskab sørger vi altid at være opdateret med den nyeste teknologi, for eksempel inden for energibranchen, hvor teknologien flytter sig meget.

Så når du bestiller en løsning hos os, så får du altid helt moderne løsninger, som vores medarbejder besidder, samtidig med et godt stykke traditionelt håndværk. Vores medarbejder har altid moderne udstyr, og vi bruge altid de nyeste materialer til at dække vores kunder behov.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon