Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser i guld

Partnere – leverandører af kvalitet

Da vi hos Bedre Bad Varde hylder det gode håndværk, samt gode kvalitetsløsninger er dette også et krav, som vi forlanger af vores samarbejdspartnere. Hvis du bestiller en totalløsning hos os, hvor det kræver en anden håndværker til at udføre en specifik opgave, bestilles dette kun gennem virksomheder vi stoler på. Vi har et godt netværk, og vi samarbejder kun med andre virksomheder, hvor kvalitet ligger lige så højt som hos os. Dette er hvad vi kræver for altid at kunne levere løsninger, som holder i mange år fremover.

Varmepumpe kan give dig energioptimering

Professionalisme, åbenhed og ærlighed er ét nøgleordene for samarbejdet med vores leverandører. Et andet er kvalitetsprodukter. I kraft af dette kan vi skabe professionelle kvalitetsløsninger. Alle de leverandører vi arbejder sammen med, har vi store forventninger til, og ikke mindst det produkt, som de leverer til os. Det vil altid kunne ses i den løsning, vi leverer, at selve produktet altid er af høj kvalitet. Vi samarbejder med store kendte firmaer som leverandører, men samtidig også mindre kendte. Vi er ikke bleg for at skifte hvis vi finder nogle produkter, som kan varetage vores kunder interesse billigere end før.Dette er hvad Bedre Bad – Energi handler omkring. At kunne levere løsninger som holder i mange år. Det er din garanti fra os.

Bedre Bad Varde er din garanti for gennemførte løsninger, der holder mange år ud i fremtiden.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon