Badeværelsesinspiration

Skal badeværelset fornyes med ny indretning og nye møbler - eller skal du i gang med at indrette et helt nyt badeværelse? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde præcis den badeværelsesindretning, som passer til din stil. Vi har mange års erfaring med, at skabe flotte og individuelle badeværelser til vores kunder. I en tid hvor vi alle forsøger, at realisere os selv og skille os ud fra mængden, er et personliggjort badeværelse vigtigt. Det at have et badeværelse, som til fulde afspejler ens personlige stil og behov, giver en stor tilfredsstillelse. Vi er alle forskellige og har derfor også forskellige forventninger til badeværelsets stil og funktionelle kunnen. Uanset hvad du har i tankerne, så kan vi hjælpe dig med, at realisere din badeværelses drøm.

Gennem mange år har vi skabt et væld af små og store badeværelser, med mange forskellige installationer og indretninger. Hvis du har brug for inspiration til f.eks. klinker, armaturer, håndvaske og andre badeværelseselementer, så kan du trygt kontakte Bedre Bad Varde. Vi har det helt store overblik over de forskellige produkter og materialer på markedet, og kan guide dig sikkert igennem valget af de diverse emner og funktioner.

Vi hjælper dig med badeværelsesinspiration

Vi hjælper dig med badeværelsesinspiration ud fra dine ønsker og behov. Vi tager naturligvis også dine økonomiske rammer for dit nye badeværelse i betragtning. Når vi har et grundlag at arbejde ud fra, kan vi give dig badeværelsesinspiration ud fra vores viden og erfaring, og vi kan præsentere dig for et utal af forskellige løsninger, produkter og idéer.

Valgmuligheder gør det lettere at vælge

Vi ved, at det kan være svært at vælge, hvordan det nye badeværelse skal se ud. Derfor får du hos os altid forskellige forslag, som du kan vælge ud fra - på den måde bliver dit valg mere kvalificeret. Alle forslag og al badeværelsesinspiration, du præsenteres for, rammer selvfølgelig din personlige stil og smag. Vi tager også højde for de funktionaliteter, som du og din familie har brug for i hverdagen. 

Start badeværelsesinspirationen allerede nu 

Bedre Bad forhandlere over hele landet har gennem de seneste år indrettet et stort antal badeværelser. Lad dig inspirere af de konkrete løsninger, der indretningsmæssigt, designmæssigt og med hensyn til funktionaliteter er meget forskellige. Få masser af badeværelsesinspiration her

Gennem den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad - Bedre Energi har vi mulighed for, at vise dig et væld af forskellige badeværelsesløsninger. Dette er løsninger, der alle er udarbejdede af Bedre Bad medlemmer, og står til skue i kædens showroom rundt omkring i landet. Her kan du komme ud, og se løsningerne opført og bedre få en fornemmelse for, hvilke elementer og funktioner du er interesseret i.

Kontakt os for badeværelsesinspiration

Vi er altid klar til at hjælpe dig - lige fra badeværelsesinspiration til installationen af dit nye badeværelse. Vi servicerer bl.a. følgende områder: Varde, Esbjerg, Oksbøl, Ølgod, Janderup, Nørre Nebel, Billum og Vejers.

Du finder vores kontaktinformationer her.

Læs mere om

Via de nedenstående links kan du læse omkring nogle af Bedre Bad Vardes forskellige aktivitetsområder. Her kan du få informationer og yderligere inspiration til dit nye badeværelse.