Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt, service og rådgivning

Badeværelsesinspiration

Skal badeværelset fornyes med ny indretning og nye møbler – eller skal du i gang med at indrette et helt nyt badeværelse? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde præcis den badeværelsesindretning, som passer til din stil. Vi har mange års erfaring med, at skabe flotte og individuelle badeværelser til vores kunder. I en tid hvor vi alle forsøger, at realisere os selv og skille os ud fra mængden, er et personliggjort badeværelse vigtigt. Det at have et badeværelse, som til fulde afspejler ens personlige stil og behov, giver en stor tilfredsstillelse. Vi er alle forskellige og har derfor også forskellige forventninger til badeværelsets stil og funktionelle kunnen. Uanset hvad du har i tankerne, så kan vi hjælpe dig med, at realisere din badeværelses drøm.

Gennem mange år har vi skabt et væld af små og store badeværelser, med mange forskellige installationer og indretninger. Hvis du har brug for inspiration til f.eks. klinker, armaturer, håndvaske og andre badeværelseselementer, så kan du trygt kontakte Bedre Bad Varde. Vi har det helt store overblik over de forskellige produkter og materialer på markedet, og kan guide dig sikkert igennem valget af de diverse emner og funktioner.

Bedre Bad - Bedre Energi - badtjek_service-vejledning-rådgivning

Vi hjælper dig med badeværelsesinspiration

Vi hjælper dig med badeværelsesinspiration ud fra dine ønsker og behov. Vi tager naturligvis også dine økonomiske rammer for dit nye badeværelse i betragtning. Når vi har et grundlag at arbejde ud fra, kan vi give dig badeværelsesinspiration ud fra vores viden og erfaring, og vi kan præsentere dig for et utal af forskellige løsninger, produkter og idéer.

Bedre Bad - Bedre Energi - Grohe vandhane og bruser - Unidrain afløb - Duravit håndvask designet af Phillipe Starck - Grohe douchetoilet

Valgmuligheder gør det lettere at vælge

Vi ved, at det kan være svært at vælge, hvordan det nye badeværelse skal se ud. Derfor får du hos os altid forskellige forslag, som du kan vælge ud fra – på den måde bliver dit valg mere kvalificeret. Alle forslag og al badeværelsesinspiration, du præsenteres for, rammer selvfølgelig din personlige stil og smag. Vi tager også højde for de funktionaliteter, som du og din familie har brug for i hverdagen.

Bedre Bad - Bedre Energi - badekar

Start badeværelsesinspirationen allerede nu

Bedre Bad forhandlere over hele landet har gennem de seneste år indrettet et stort antal badeværelser. Lad dig inspirere af de konkrete løsninger, der indretningsmæssigt, designmæssigt og med hensyn til funktionaliteter er meget forskellige. Få masser af badeværelsesinspiration her

Gennem den landsdækkende VVS-kæde: Bedre Bad – Bedre Energi har vi mulighed for, at vise dig et væld af forskellige badeværelsesløsninger. Dette er løsninger, der alle er udarbejdede af Bedre Bad medlemmer, og står til skue i kædens showroom rundt omkring i landet. Her kan du komme ud, og se løsningerne opført og bedre få en fornemmelse for, hvilke elementer og funktioner du er interesseret i.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os for badeværelsesinspiration

Vi er altid klar til at hjælpe dig – lige fra badeværelsesinspiration til installationen af dit nye badeværelse. Vi servicerer bl.a. følgende områder: Varde, Esbjerg, Oksbøl, Ølgod, Janderup, Nørre Nebel, Billum og Vejers.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon