Quooker Fusion Round

Blandingsbatteri

Udskift den gamle vandhane til et blandingsbatteri og spar penge

Mange ældre vandhaner (eller batterier, som de også kaldes) har to greb. Det betyder, at du selv manuelt skal indstille vandtemperaturen med de to greb. Et blandingsbatteri/et-grebsarmatur derimod har kun ét greb og vandtemperaturen reguleres ved, at blandingsbatteriet blander det kolde og varme vand.

Med de nye blandingsbatterier på markedet kan du spare mange penge på vandregningen. De nyere modeller kommer nemlig med vandbesparende funktioner. Hos Bedre Bad Varde er vi forhandlere af armaturer fra de førende producenter, og kan tilbyde vores kunder et bredt sortiment. Vores kompetente VVS-installatørere står altid klar til, at hjælpe med både installation og servicering af alverdens vådrums installationer. Vi har en kompetent medarbejderstab, der besidder en bred palette af forskellige kompetencer.

Bedre Bad - Bedre Energi - rent drikkevand

Fordele ved et blandingsbatteri

Der er flere fordele ved et blandingsbatteri:

 • Vandet tempereres hurtigere og lettere med kun ét greb
 • Vandsparefunktion: I blandingsbatteriet er der indbygget “modstand”. Det betyder, at der udledes 60% af den maksimale udledning. Hvis der skal være mere tryk på, kan du naturligvis skrue op.
 • Termostatstyring: Du kan forudindstille temperaturen på vandet – det er fx smart i bruseren.
 • Via termostatstyring holdes temperaturen konstant
 • Du kan spare litervis af vand

Du kan spare yderligere ved at få installeret en vandsparehane, som automatisk falder tilbage til halv vandmængde, når grebet slippes.

Bedre Bad - Bedre Energi - Geberit toilet - Dansani vask, vaskeskab og spejl - Grohe vandhane og bruser

Badeværelset er boligens vigtigste rum

Her hos Bedre Bad Varde mener vi, at badeværelset er et af boligens absolut vigtigste rum, hvis ikke det allervigtigste. Det skyldes, at det er på badeværelset hver evig eneste dag starter og slutter. Det er her familiemedlemmerne indleder dagen med de gængse morgenrutiner, og det er her familien hver eneste aften siger godnat til dagen. Derfor er det vigtigt, at badeværelset er indrettet således det understøtter familiens behov og appellerer til dens æstetiske sans. Det kræver det helt rigtige design og nøje udvalgte funktionaliteter.

Vi kan være kunderne behjælpelige med alt lige fra inspirationsfasen til vedligeholdelsen af et ældre badeværelse. Vi har styr på alle de forskellige materialer og installationer, som kan sikre dig et lækkert og stilfuldt badeværelse. Uanset typen af badeværelsetilbehør, møbler og armaturer, så står vi klar med viden og ekspertise. Vi har et bredt udvalg af forskellige blandingsbatterier, med et væld af forskellige funktioner. Samtidigt kan vi være behjælpelige med et stort udvalg af forskellige håndvaske, toiletter, brusehoveder, klinker og meget mere. Ønsker du dig et lækkert og personliggjort badeværelse, så kan du med fordel vælge Bedre Bad Varde, som din VVS-Installatør.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Kontakt os for at høre nærmere

Vil du vide mere om blandingsbatterier, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. Vi står altid klar til, at hjælpe vores kunder, med at få installeret de nyeste blandingsbatterier.

Vi udfører opgaver, herunder installation af blandingsbatterier, i Varde, Esbjerg, Oksbøl, Ølgod, Janderup, Nørre Nebel, Billum og Vejers.

Læs mere om

Herunder finder du yderligere informationer omkring Bedre Bad Vardes mange forskellige aktivitetsområder. Vores kompetente VVS’er og blikkenslagere kan hjælpe dig med alle slags opgaver. For os er der nemlig ingen opgaver der er for store eller for små.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

  Navn

  Email

  Telefon