Forsikringsskader


Bedre Bad Varde - Kaster & Jessen VVS er din lokale VVS’er og energispecialist når, du står med forsikringsskader. Vi klarer alle slags opgaver til punkt og prikke. En forsikringsskade kan indebære alle slags reparationer, og med vores store erfaringen, samt den gode viden vi har om vores fag, er vi dit solide valg.

Som sagt spænder en forsikringsskade sig rigtig vidt, og det kan være alt fra et sprængt rør til en gennemtæret faldstamme. Det er nemlig vigtigt at du får lavet mange af disse skader af professionelle, fordi ofte vil skaden bare ende med at ske igen, hvis det ikke er lavet ordentligt. Det samme kan siges om alle slags skader, der kan opstå indenfor i jeres installationer, i badeværelset, køkkenet eller energiinstallationer. Ofte når man står med en større forsikringsskader i huset, ønsker man en hurtig og effektiv behandling af sin ejendele.

Ved et valg af Bedre Bad Varde får du kun faguddannet personale, som har stor erfaring med alle slags opgaver. Vores medarbejdere bliver altid videreuddannet i løbet af deres ansættelse tid, og du kan derfor forvente en top moderne håndværker. En håndværker som altid er opdateret med nyeste trends og metoder, så de kan lave en sikker og effektiv reparation af dit hus.

 

Vi er taksator

Vi har i mange år kørt som taksator for flere forskellige forsikringsselskaber. Heriblandt snakker vi om Topdanmark, Danske forsikring og Danica. Vi har som taksator kørt for de forskellige igennem mange år, og har i den tid fået en enorm brancheerfaring samt forståelse for alle disse forsikringsskader. Vi forholder os altid objektivt i forhold til vores opgaver, så når vi er ude og evaluere en skade, er det hverken for at være på den privates side eller forsikringsselskabets. Her kigger vi udelukkende på hvad omfanget af skaden er, hvor store omkostninger der er forbundet med den.

Når vi har kigget på dette som taksator aflevere vi selvfølgelig rapport til forsikringsselskabet, og vores arbejder er slut. Dog er den erfaring, og viden vi har opnået, som taksator gennem årene, og den fortsatte brug af os fra forsikringsselskaberne kan vi sige, at vores opgaver bliver opfyldt til punkt og prikke. Både de private kunder vi besøger, samt selskabet er tilfreds med hjælpen, som vi giver, og vi kan dermed konkludere, at vi altid giver et realistisk bud på skaden og omfanget af selve skaden.

Udførelse af forsikringsskader

Vi udfører gerne hele forsikringsskader for både private og erhverv. Dette gælder både om skaden er enorm foretagende på en større virksomhed eller en mindre skade i et parcelhus, ønsker vi altid, at være dit lokale valg af VVS’er når uheldet er ude.

Ved udførelse af erhvervsskader skal selve skaden have en meget hurtig og effektiv behandling, da det ofte kan betyde tab af omsætning for virksomheden. Om enten det gælder en produktions- eller servicevirksomhed, så er en skade aldrig optimal for den daglige drift, det samme kan siges om at have VVS’er gående. Ved en løsning fra Bedre Bad Varde vil du altid få lavet din forsikringsskade straks. Selvom arbejdet skal udføres hurtigt, vil der aldrig blive svækket på kvaliteten af arbejdet. En af hoved søjlerne i Kaster og Jessen VVS er, at vores faglige kvalitet altid skal være i top, så kan vi altid sikre at vores løsninger holder i mange år fremover for vores kunder.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud. Du kan finde alle vores kontaktinformation her.

 

Læs mere om