Gratis badtjek

God start på et nyt badeværelse

 

 

 

Hos Kaster & Jessen VVS og Blik - Bedre Bad i Vardeer et badtjek helt gratis for jer. Det er et helt uforpligtende tjek for jer, hvor vi gennemgår jeres installationer eller muligheder. Vi kommer helt objektivt hjem til dig, og ser på hvad du har, hvad dine ønsker er, og derfra tager vi den sammen.

Når du fortæller os, hvad dine fremtidige ønsker er, samt jeres nuværende og fremtidige behov vil vi kunne give jer nogle løsninger og alternativer, som I kan tænke over. Det kan være alt fra, at I gerne vil renovere bryggers eller udvide, så I kan få et ekstra badeværelse. Her vil vi direkte fortælle jer hvad der muligt, hvad der eventuelt skal gøres. Ud fra jeres behov kan vi fortælle jer specifikke muligheder, som vil gøre jeres hverdag nemmere.

Mange står ofte, og mangler inspiration ind til at træffe en beslutning, som dækker end individuelle behov. Her kommer vi ind i billedet med mange års erfaring. Vi har lavet utallige badeværelser, og sammen kan vi finde det, der lige præcist er perfekt for jer. I får vores bedste råd og vejledning om lige præcis det, som I kan vil snakke om, det kunne for eksempel være:

  • Udvidelse
  • Omlægning
  • Totalrenovering

 
Hvis I gerne vil udvide som et eksempel, vil vi rådgive og vejlede jer omkring regler og krav til badeværelser, hvordan det kan gøres med forbindelse til kloak osv. samtidig med at gøre det så personligt som overhovedet muligt. Alle ønsker at personliggøre deres badeværelse, og det skal selvfølgelig bringes frem i en udvidelse eller renovering af jeres badeværelse.

Vores dygtige medarbejdere har nemlig arbejdet med
badeværelser i mange år, og sammen med deres kyndige viden er i sikret et godt fundament til, hvordan I skal gå videre med jeres projekt. Om I vælger os eller andre, har I stadig fået den ekspertviden, som I skal bruge for at kunne vælge det rigtige valg for jer. Så alle jeres ønsker og behov kan blive dækket ind, som I ønsker.

BOOK et gratis badtjek her:

Ved at udfylde herunder booker du et af vores helt gratis og uforpligtende badtjek. Du skal blot udfylde alt din information, og du vil blive kontaktet af os. Vi finder da sammen en tid, hvor vi kan komme og tjekke dit badeværelse ud. Book et badtjek i dag og starten på dit drømmebadeværelse er begyndt!

 

Din inspiration til et nyt badeværelse!

Hvis du gerne inden vi kommer ud, vil finde lidt inspiration til dit badeværelse behøves du bestemt ikke at se længere. Bedre Bad har samlet et masser inspiration til vores kunder. Først har vi fået samlet et stort galleri fyldt med spændende og dejlige billeder af nogle af de løsninger, som Bedre Bad har udført. Der står under galleriet et lille stykke tekst til hver løsning, hvor der står lidt generel information om, hvad du kigger på. Her kan du finde alt den inspiration, og hvis der er noget du rigtig godt kan lide, så kan det nemt vises til vores medarbejder. Han kan da fortælle dig mulighederne ud fra den inspiration, som du har fundet. Du kan finde hele galleriet her.

Bedre Bad har også udstillinger spredt ud over hele landet, og måske ligger der en tæt på dig. Udstillingerne er lavet med materialer vi selv bruger, og er rigtig god inspiration til dig. Specielt hvis du gerne lige vil have materialer i hånden, og føle dem. Du kan finde alle vores udstillinger her.