Indeklima

Trivsel og sundhed kræver et godt indeklima

Et dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer. Det er til skade for både dit helbred og din bolig. Derfor er et godt indeklima vigtigt for din trivsel og sunhed.

Øget komfort og sundhed

Størstedelen af nye huse i dag er så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften, så du er sikret et godt indeklima.

Med et ventilationsanlæg får du løbende skiftet den brugte, dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft.

Bedre Bad - Bedre Energi - Montering af ventilationsløsninger

Vi er eksperter i ventilation

I dag kan du få ventilationsløsninger, hvor varmegenvinding er en del løsningen. Dette kan være med til at reducere dine varmeudgifter ganske betydeligt.

Ønsker du et forbedret indeklima? Så tag en uforpligtende snak med os og hør nærmere om dine muligheder for at forbedre indeklimaet i din bolig – til gavn for din sundhed og din bolig.

Her installerer vi ventilationsløsninger

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med en ventilationsløsning, så du kan forbedre indeklimaet.

Vi installerer ventilationsløsninger i følgende områder: Varde, Esbjerg, Oksbøl, Ølgod, Janderup, Nørre Nebel, Billum og Vejers.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon