Industri

Industri

Har din virksomhed brug for en fleksibel og stabil samarbejdspartner til at stå for vedligeholdelsen af jeres VVS-installationer og blik, så kontakt Bedre Bad varde - Kaster & Jessen VVS. Vi er specialister i erhvervsløsninger til din virksomhed. Vi har vores daglige gang i store industriområder og kan også varetage vvs opgaver i din virksomhed.

Vi rykker hurtigt ud, hvis I har et akut behov, og vi kan udføre alt fra reparation til udvidelse af jeres installationer. Har du dit firma kærkomment og er uheldt ude med en rørskade eller forsikringssakde, så kontakt din lokale Bedre Bad - Bedre Energi installatør Kaster & Jessen i Varde. Vi rykker hurtigt og løser altid opgaven for kunden - hvad end det drejer sig om erhverv eller privat anliggender. Så uanset om det omhandler blik arbejde til industrien eller er mere vvs relateret, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Det kunne også være at det var interessant at få kigget på firmaets varmeregning, elregning eller vandregning og så er vi specialister. 

Referencer

Vores kundekreds tæller flere industrikunder, som gennem flere år har ringet til os, når de havde behov for hjælp til VVS-installationerne og blikarbejdet. Blandt dem er eksempelvis:

  • SKY-LIGHT
  • Varde Laks A/S

Læs også om