Erhvervs bygning

Industri

Har din virksomhed brug for en fleksibel og stabil samarbejdspartner til at stå for vedligeholdelsen af jeres VVS-installationer og blik, så kontakt Bedre Bad varde – PE’ Smed VVS. Vi er specialister i erhvervsløsninger til din virksomhed. Vi har vores daglige gang i store industriområder og kan også varetage vvs opgaver i din virksomhed.

Vi rykker hurtigt ud, hvis I har et akut behov, og vi kan udføre alt fra reparation til udvidelse af jeres installationer. Har du dit firma kærkomment og er uheldt ude med en rørskade eller forsikringssakde, så kontakt din lokale Bedre Bad – Bedre Energi installatør PE’ Smed i Varde. Vi rykker hurtigt og løser altid opgaven for kunden – hvad end det drejer sig om erhverv eller privat anliggender. Så uanset om det omhandler blik arbejde til industrien eller er mere vvs relateret, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Det kunne også være at det var interessant at få kigget på firmaets varmeregning, elregning eller vandregning og så er vi specialister.

Bedre Bad - Bedre Energi - Kundekontakt og service

Referencer

Vores kundekreds tæller flere industrikunder, som gennem flere år har ringet til os, når de havde behov for hjælp til VVS-installationerne og blikarbejdet. Blandt dem er eksempelvis:

  • SKY-LIGHT
  • Varde Laks A/S
close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon