Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Nyt badeværelse

Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd.
Bedre Bad Varde – PE’ Smed VVS har mange års erfaring med alt fra udskiftning af armaturer til opsætningen af komplet, nyt badeværelse. Vores erfaring er din sikkerhed for et smukt resultat. Står du på tærsklen til at skulle bygge nyt badeværelse, ombygge eller renovere badeværelse, så gør du altid klogt i at have en sparingspartner med på sidelinjen. Og hvorfor ikke vælge en med flere års erfaring i at lave nyt badeværelse. Bedre Bad Varde kan kontaktes på telefon og vi svarer altid på spørgsmål.

Bedre Bad - Bedre Energi - Vola bruser

Det store udvalg

Vi har et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler af enhver art, så du er sikker på at få det, der passer til din smag og din bolig – uanset om badeværelset blot skal fornyes eller om du skal have helt nyt badeværelse. PE’ Smed ApS kan klare alle opgaverne, når hele badeværelset skal udskiftes. Du slipper altså for at koordinere arbejdet med en masse forskellige håndværkere.

Bedre Bad - Bedre Energi - Duravit toilet - Kriss håndklædetørrer

Produkter og løsninger med besparelser

Vi kan levere produkter, der sparer på vand og energi, uden samtidig at gå på kompromis med komforten.

Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig, hvor prisen er i bund og kvaliteten i top. Og husk at alle priser er inklusiv installationsarbejdet. Det er især lukrativt når vi taler nyt badeværelse i Varde. Så kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag.

Bedre Bad - Bedre Energi - Gratis_badtjek_montering

Her installerer vi badeværelser

Vi installerer og renoverer badeværelser i området omkring Varde, herunder bl.a. Esbjerg, Oksbøl, Ølgod, Janderup, Nørre Nebel, Billum og Vejers.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon