Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Skifertag

PE’ Smed ApS udfører også tagarbejde i skifer.

Har du et skifertag, eller overvejer du at få installeret et skifertag på boligen? Så kan Bedre Bad Varde – PE’ Smed VVS hjælpe dig. Med et skifertag får du et smukt og stilfuldt tag, der giver din bolig mere personlighed. Samtidigt er der mange fordele forbundet med et korrekt udført skifertag. Står du og skal enten have renoveret eller repareret dit skifertag, så er det meget vigtigt, at du får det udført af en professionel håndværker. Skifertaget er en stor investering for dig, hvilket kræver en stor håndværksmæssig kvalitet fra de håndværkere, der skal installere taget. Vælger du Bedre Bad Varde, som din samarbejdspartner i forbindelse med lægningen af dit skifertag, så kan du forvente en professionel håndværker, med et øje for kvalitet. Vi står altid klar til, at hjælpe dig med alverdens spørgsmål, bekymringer eller blot generel nysgerrighed omkring skifertage. Uanset hvad, så er du meget velkommen til, at kontakte os. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Bedre Bad - Bedre Energi - Blikkenslager

Fordelene ved et skifertag

Når det kommer til skifer, så er der mange fordele at hente. Skifer er kendetegnet ved, at være et ekstremt hårdfør materiale. Vælger du, at få lavet et tag i skifer, får du et produkt der kan holde mange år ud i fremtiden, og som er i meget høj kvalitet. Dette kræver selvfølgelig, at taget bliver lagt korrekt af kompetente fagfolk. Derfor anbefaler vi, at du vælger en professionel og kompetent håndværker, med erfaring indenfor feltet. Vælger du en kompetent håndværker, såsom Bedre Bad Varde, så er du sikret et tag der holder mange år ud i fremtiden, med et minimum af vedligeholdelse. Udover den lange holdbarhed og det hårdføre materiale, så er skifertage utroligt flotte. Med et skifertag puster du en hel ny energi i boligen, og får et tag som andre stopper op og beundrer.

Kunstskifer, imiteret skifer eller naturskifer

Når det kommer til skifertage, så findes der flere forskellige typer af skifer. De fleste tage udføres ofte i kunstskifer eller imiteret skifer, men i nogle tilfælde vælges også naturskifer. Uanset hvilken type du er til, så kan du være helt sikker på, at vi sikre dig et veludført stykke arbejde med et smukt resultat. Vores formål er, at give dig den bedst mulige løsning og kvarterets allerflotteste tag. Kontakt os gerne for, at høre mere omkring de forskellige skifertyper og de forskellige omkostninger forbundet hertil. Vi står klar med gode råd og vejledning til valget af det bedste tag til din bolig.

Hos Bedre Bad Varde kan vi gennem vores mangeårige erfaringer med skifertage efterhånden kalde os eksperter indenfor området. Vi lægger meget stor vægt på, at give kunden den bedst mulige kvalitet i vores arbejde. Hos os kan du være helt sikker på, at arbejdet bliver udført indenfor de aftalte rammer: Tid, pris og omfang. Der kommer ikke nogle uventede ekstraregninger i sidste ende.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon