Bedre Bad - Bedre Energi - Vandskade toilet

Specielle rørskader

Hos Bedre Bad Varde – Kaster og Jessen VVS har vi gennem mange år udført reparation og renovering af alle slags rør.

Det betyder, at vi har den viden og ekspertise, som er nødvendig, når det drejer sig om specielle rørskader både i private hjem og hos virksomheder. Skulle uheldet være ude og du oplever en rørskade i Varde og skal bruge en VVS’er så ringer du bare. Vi kommer ud og reparerer rørskaden så du kan smide problemet bag dig.

Bedre Bad - Bedre Energi - vandskade i væg

Skjulte rør – vi finder skaden

Som oftest er der tale om skjulte rør, hvilket gør det svært at udføre reparationen, men via vores store erfaring finder vi den optimale løsning. Har du mistanke om, at der er rørskader i din bygning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi rykker hurtigt ud, laver effektiv fejlsøgning og udfører reparationen professionelt. Du kan med andre ord stole på at hvis du opleverer en rørskade på ejendommen, så finder vi den og reparerer den hurtigst muligt. Kontakt din lokale VVS’er i Varde og omegn i dag. Vi hedder Bedre Bad Varde, men måske du kender os som PE’ Smed VVS og Blik.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon