Bedre Bad - Bedre Energi - Dansani skabe, vask og spejl - Vola vandhane og håndklædetørrer i kobber - Geberit væghængt douchetoilet

Totalindretning

Vil du have en totalløsning på dit badeværelse, i dit bryggers, i dit køkken eller i hele huset, så kan Bedre Bad Varde – PE’ Smed VVS levere totalindretningen.

Vi har mange års erfaring med at planlægge, koordinere og udføre totalindretning af enkelte rum eller hele boligen, og derfor er du garanteret en kvalitetsløsning hos os.

Råd og vejledning – dit behov

Det er altid kundens ønsker og behov, som er i centrum for vores arbejde, for vores mål er naturligvis altid at levere det resultat, som kunden bliver glad for.

Men er du en smule i tvivl om, hvilke muligheder du har, eller hvordan en bestemt problematik kan løses, så bistår vi hellere end gerne med:

  • Råd og vejledning – både før og under arbejdet
  • Udfærdiger skitser
  • Tilbyder en samlet pris på hele entreprisen
  • Koordinerer de øvrige håndværkere, som skal være en del af arbejdet.

Kort sagt får du en totalløsning.

Besøg vores showroom

I vores showroom kan du lade dig inspirere af de mange muligheder, vi kan tilbyde inden for totalindretning af boliger, og du er altid velkommen til at få en snak med en af vores dygtige medarbejdere.

Har du brug for yderligere information, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en totalindretning, så kontakt os allerede i dag.

close
Din bestilling
close
Udfyld kontaktoplysninger
close
Navn
Email
Telefon
Adresse
Postnummer
By
OBS!
Dette er en bestilling, som først er bindende, når vi har bekræftet din ordre. Priserne er inkl. levering og montering. Du modtager først en faktura efter vi har leveret og monteret din bestilte løsning. Vi kontakter dig inden for 1 hverdag om leveringstidspunkt, der passer dig, og evt. særlige forhold samt den endelige pris.
Kontakt os i dag
close-primary

Kontakt os i dag

Telefon 75 19 52 22
kontor@pesmed.dk

Eller vil du gerne ringes op?

Udfyld kontaktformularen, så vender vi retur.

    Navn

    Email

    Telefon