Nyt badeværelse

Et badeværelse skal være et rum for velvære, hvor kvalitet og funktionalitet går hånd i hånd.
Bedre Bad Varde - Kaster & Jessen VVS har mange års erfaring med alt fra udskiftning af armaturer til opsætningen af komplet, nyt badeværelse. Vores erfaring er din sikkerhed for et smukt resultat. Står du på tærsklen til at skulle bygge nyt badeværelse, ombygge eller renovere badeværelse, så gør du altid klogt i at have en sparingspartner med på sidelinjen. Og hvorfor ikke vælge en med flere års erfaring i at lave nyt badeværelse. Bedre Bad Varde kan kontaktes på telefon og vi svarer altid på spørgsmål. 

Det store udvalg

Vi har et stort udvalg af armaturer og baderumsmøbler af enhver art, så du er sikker på at få det, der passer til din smag og din bolig - uanset om badeværelset blot skal fornyes eller om du skal have helt nyt badeværelse. Kaster & Jessen ApS kan klare alle opgaverne, når hele badeværelset skal udskiftes. Du slipper altså for at koordinere arbejdet med en masse forskellige håndværkere.

Produkter og løsninger med besparelser

Vi kan levere produkter, der sparer på vand og energi, uden samtidig at gå på kompromis med komforten.

Vi udarbejder med glæde et tilbud til dig, hvor prisen er i bund og kvaliteten i top. Og husk at alle priser er inklusiv installationsarbejdet. Det er især lukrativt når vi taler nyt badeværelse i Varde. Så kontakt os for et uforpligtende tilbud i dag.

Her installerer vi badeværelser

Vi installerer og renoverer badeværelser i området omkring Varde, herunder bl.a. Esbjerg, Oksbøl, Ølgod, Janderup, Nørre Nebel, Billum og Vejers.

Læs mere om